Telefon Clienti: 0365 808 136

Traduceri Autorizate din 30 de limbi
Apostila de la Haga obtinem apostila in 24 de ore!
Serviciu de Interpretariat pentru conferinte, intalniri de afaceri, evenimente

Descrierea Serviciilor Principale

1.
Traduceri Autorizate - Legalizate traduceri-mures.ro alaturi de traducatorii angajati si parteneri va pune la dispozitie serviciile de traduceri autorizate si legalizate pentru toate limbile autorizate de Ministerul Justitiei din Romania.
2.
Apostila de la Haga Apostilam pentru dumneavoastra actele solicitate in maxim 24 de ore la cele mai accesibile preturi. Va punem la dispozitie un departament dedicat de apostilare. In cadrul acestui departament colegii nostri sunt specializati in pregatirea documentelor oficiale ce urmeaza a fi apostilate.
3.
Supralegalizare a traducerilor legalizate efectuate de catre traducatorii autorizati angajati sau parteneri; Supralegalizarea copiilor legalizate; Supralegalizarea actelor notariale originale (procuri notariale, imputerniciri, etc) si Supralegalizare la Tribunalul Mures a Sentintelor si a actelor emise de ONRC - Mures
4.
Interpretariat Interpretii nostrii sunt bine pregatiti si calificati pentru a facilita conversatiile dumneavoastra cu partenerii straini oriunde le solicitati. Oferim trei tipuri de interpretariat si anume: "CONSECUTIV", "SIMULTAN" si "TELEFONIC".

Limbile din care traducem!

Daneză, Olandeză, Finlandeză, Franceză, Germană, Engleză, Greacă, Italiană, Norvegiană, Portugheză, Spaniolă, Bulgară, Cehă, Estonă, Maghiară, Letonă, Lituaniană, Poloneză, Rusă, Sârbă, Slovacă, Slovenă, Ucraineană, Arabă, Ebraică, Indoneziană, Japoneză, Coreeană, Chineză, Turcă.

Mod de lucru

Serviciile oferite de noi sunt supuse unui ciclu de munca. Ciclul consta in:
1. Preluarea actelor de la client si stabilirea serviciilor necesare.
2. Pregatirea si traducerea actelor in limba stabilita de client.
3. Corectarea traducerii finale.
4. Listarea si autorizarea traducerii.
5. Legalizarea notariala a traducerii si dupa caz Supralegalizarea.
6. Predarea traducerilor solicitate de client in format electronic, listate pe suport de hartie apostilate si supralegalizate.

Va invitam sa incercati serviciile noastre. Va stam la dispozitie cu informatii suplimentare la nr. de telefon +4 0365 808 136 si email: office@traduceri-mures.ro